• Kwaliteit

  Van de Grift Fourage BV hecht grote waarde aan kwaliteit in voedselveiligheid en stipte en nauwkeurige leveringen. Wij zijn GMP+FSA en Skal-gecertificeerd en zijn lid van HISFA.

 • Mest

  Voor het vervoer van vaste mest zijn onze containerwagens uitgerust met AGR/GPS-apparatuur. Uw bouwafval, bedrijfsafval en groene reststromen kunnen wij voor u afvoeren in containerbakken met en zonder deksel.

 • Transport

  Het wagenpark van Van de Grift Fourage BV is modern en goed onderhouden. De meeste transportwagens beschikken over een geijkt weegsysteem. Dat werkt efficiënt en voordelig.

 • Fourage

  Betrouwbaar diervoeder is essentieel, zowel voor dier als mens. Van de Grift BV is daarom alert op de traceerbaarheid van producten en de gebruikte kwaliteitssystemen. Wij leveren snel en nauwkeurig.

 • slide0
 • slide1
 • slide2
 • slide3

Voeruien en uienpulp

Uien zorgen voor een natuurlijke weerstand tegen allerlei infecties en ziekten en zijn daarom heel geschikt als diervoeder voor jongvee, vleesvee en schapen. Voeruien worden uitgesorteerd bij sorteerbedrijven of akkerbouwers, bijvoorbeeld in Zeeland en Flevoland en daarna kan Van de Grift Fourage BV ze u door heel Nederland leveren. Het zijn uien die niet meer geschikt zijn voor menselijke consumptie. Uienpulp is een mooi schoon restproduct van de uiensnijderijen. De delen die geschikt zijn voor de voedingsmiddelenindustrie worden van de ui afgesneden en het overblijfsel is bestemd als veevoer.

 

Bewaaradvies en gebruik

Van de Grift Fourage BV adviseert u de uien op een verharde ondergrond te bewaren. Het is belangrijk dat u de uien beschermt tegen vorst.

Voeruien en uienpulp is zeer smakelijk voor uw jong- en vleesvee. Vanwege de sterke geur die uien aan de melk kunnen geven, raden wij het voeren van dit diervoeder aan melkvee af. Om dezelfde reden kunt u vleesvee het best geen uien voeren gedurende de laatste zes weken voor de slacht. Ook vlees neemt namelijk de geur van uien aan. Voor jongvee en schapen kunt u uienpulp en voeruien probleemloos als diervoeder gebruiken.

 

Voordelen voeruien en uienpulp

 • smakelijk product
 • schoon restproduct van uiensnijderijen
 • vergroot natuurlijke afweer tegen infecties en ziekten

 

Voederwaarde in gr/kg droge stof

Droge stof

VEM

VEVI

DVE

OEB

Ruwe as

Ruw eiwit

Ruw celstof

Suiker

Stikstof N

Fosfor P

Kalium K

Structuurwaarde

10%

1055

1160

74

0

134

135

115

275

21.6

3.1

15

1

 

 

'Voor een natuurlijke afweer tegen infecties en ziekten zijn smakelijke

voeruien en uienpulp van Van de Grift Fourage BV een perfecte keuze'

 • slide1
 • slide2
 • slide3
Contact Van de Grift Fourage BV
Voskuilersteeg 12
8094 PB Hattemerbroek
T 038 - 376 5428
E info@vandegriftfourage.nl
algemene voorwaarden | kwaliteit Ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>vandegriftfourage.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/home">Welkom</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage">Fourage</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voeraardappelen">Voeraardappelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-aardappelpersvezels">Aardappelpersvezels</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-appelpulp">Appelpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/bierbostel">Bierbostel</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-citruspulp">Citruspulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-rodewortelrestant">Rode wortelrestant</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/snijmais">Snijmais</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voeruien-en-uienpulp"><b>Voeruien en uienpulp</b></a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/witlofwortelen">Witlofwortelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voerwortelen">Voerwortelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/wortelpulp">Wortelpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/hooi,-stro-en-zaagsel">Hooi, stro en zaagsel</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/kwaliteit_1509">Kwaliteit</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/mest">Mest</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/transport">Transport</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/land--en-tuinbouw">Land- en tuinbouw</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/bouw">Bouw</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/levering-aan-de-bouw">Levering aan de bouw</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/afvoer-uit-de-bouw">Afvoer uit de bouw</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/historie">Historie</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/media">Media</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/nieuws">Leesvoer</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />