• Transport

  Het wagenpark van Van de Grift Fourage BV is modern en goed onderhouden. De meeste transportwagens beschikken over een geijkt weegsysteem. Dat werkt efficiënt en voordelig.

 • Fourage

  Betrouwbaar diervoeder is essentieel, zowel voor dier als mens. Van de Grift BV is daarom alert op de traceerbaarheid van producten en de gebruikte kwaliteitssystemen. Wij leveren snel en nauwkeurig.

 • Kwaliteit

  Van de Grift Fourage BV hecht grote waarde aan kwaliteit in voedselveiligheid en stipte en nauwkeurige leveringen. Wij zijn GMP+FSA en Skal-gecertificeerd en zijn lid van HISFA.

 • Mest

  Voor het vervoer van vaste mest zijn onze containerwagens uitgerust met AGR/GPS-apparatuur. Uw bouwafval, bedrijfsafval en groene reststromen kunnen wij voor u afvoeren in containerbakken met en zonder deksel.

 • slide0
 • slide1
 • slide2
 • slide3

Snijmais

In veel rantsoenen is snijmais niet meer weg te denken. Van de Grift Fourage BV levert door heel Nederland snijmais voor rundvee. Voor vleesvee is het vaak het hoofdbestanddeel van het rantsoen vanwege het hoge drogestofgehalte, de structuur en de rijke zetmeelwaarde. Snijmais is tevens belangrijk voor melkvee. Het drogestofgehalte van dit diervoeder ligt boven 30%. De energie uit het zetmeel heeft een positieve invloed op de mineralenbenutting uit het voer. Bovendien verhoogt snijmais het eiwitgehalte van de melk.

 

Bewaaradvies en gebruik

Van de Grift Fourage BV kan snijmais los gestort en in ronde balen leveren.

Het tijdstip van oogsten en hoe de snijmais ingekuild is, bepaalt in hoge mate de kwaliteit. Goed rijpe mais heeft een hogere voederwaarde. Een optimale conservering bereikt u door de kuil goed aan te rijden en af te dekken. De prijs van snijmais is gerelateerd aan de hoogte van het drogestofgehalte en de voederwaarde in dit diervoeder.

Van de Grift Fourage BV kan snijmais ook in ronde balen van ca. 1050 kg leveren. Dit is ideaal voor kleine bedrijven en particulieren die een lage voersnelheid hebben.

 

Voeradvies

Snijmais kan onbeperkt gevoerd worden aan verschillende diergroepen.

 

Voordelen snijmais

 • hoog drogestofgehalte
 • positieve invloed op benutting mineralen uit diervoeder
 • verhoogt eiwitgehalte in melk
 • ook verkrijgbaar in ronde balen: gemak én behoud van voederwaarde
 • goed inkuilen zorgt voor optimale conservering en lange houdbaarheid

 

Leveringscondities

 • los gestort en in ronde balen van ca. 1050 kg
 • prijs per ton, bij verse mais minimaal 30% DS

 

Gem. voederwaarde van snijmaïs bij 32 % DS en hoger

Droge stof

Ruw as

Ruw eiwit

Ruwe celstof

Zet

VEM

VEVI

DVE

OEB

Structuurwaarde

33,7

44

74

180

342

937

971

52

-36

1,52

 

 

'Snijmais van Van de Grift Fourage BV zorgt door het hoge drogestofgehalte en de energie uit het zetmeel voor een betere mineralenbenutting van diervoeder'

 

Contact Van de Grift Fourage BV
Voskuilersteeg 12
8094 PB Hattemerbroek
T 038 - 376 5428
E info@vandegriftfourage.nl
algemene voorwaarden | kwaliteit Ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>vandegriftfourage.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/home">Welkom</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage">Fourage</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voeraardappelen">Voeraardappelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-aardappelpersvezels">Aardappelpersvezels</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-appelpulp">Appelpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/bierbostel">Bierbostel</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-citruspulp">Citruspulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-rodewortelrestant">Rode wortelrestant</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/snijmais"><b>Snijmais</b></a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voeruien-en-uienpulp">Voeruien en uienpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/witlofwortelen">Witlofwortelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voerwortelen">Voerwortelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/wortelpulp">Wortelpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/hooi,-stro-en-zaagsel">Hooi, stro en zaagsel</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/kwaliteit_1509">Kwaliteit</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/mest">Mest</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/transport">Transport</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/land--en-tuinbouw">Land- en tuinbouw</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/bouw">Bouw</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/levering-aan-de-bouw">Levering aan de bouw</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/afvoer-uit-de-bouw">Afvoer uit de bouw</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/historie">Historie</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/media">Media</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/nieuws">Leesvoer</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />