• Mest

  Voor het vervoer van vaste mest zijn onze containerwagens uitgerust met AGR/GPS-apparatuur. Uw bouwafval, bedrijfsafval en groene reststromen kunnen wij voor u afvoeren in containerbakken met en zonder deksel.

 • Kwaliteit

  Van de Grift Fourage BV hecht grote waarde aan kwaliteit in voedselveiligheid en stipte en nauwkeurige leveringen. Wij zijn GMP+FSA en Skal-gecertificeerd en zijn lid van HISFA.

 • Fourage

  Betrouwbaar diervoeder is essentieel, zowel voor dier als mens. Van de Grift BV is daarom alert op de traceerbaarheid van producten en de gebruikte kwaliteitssystemen. Wij leveren snel en nauwkeurig.

 • Transport

  Het wagenpark van Van de Grift Fourage BV is modern en goed onderhouden. De meeste transportwagens beschikken over een geijkt weegsysteem. Dat werkt efficiënt en voordelig.

 • slide0
 • slide1
 • slide2
 • slide3

Hooi, stro en zaagsel

Van de Grift Fourage BV levert ruwvoer, bijvoederproducten en diverse soorten hooi, stro en zaagsel door heel Nederland. Met ons modern uitgeruste wagenpark kunt u rekenen op een snel en stipt transport.

 

Weidehooi voor rundvee, paarden en kleindieren

Van de Grift Fourage BV kan weidehooi leveren in grote balen van ongeveer 400 kg en in kleine balen van circa 20 kg per stuk. Weidehooi is gezond, fris en stofvrij. Hooi voor kalveren en kleindieren is fijner gesneden dan voor paarden.

 

Graszaadhooi voor rundvee en paarden

Bij de teelt van graszaad blijft na het dorsen graszaadhooi over. Dit product is stengelig, grof en structuurrijk. Voor melk- en rundvee bieden wij gesneden graszaadhooi. De rijke structuur en ruwe celstsof zorgen voor extra pensprik waardoor de spijsvertering wordt gestimuleerd. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en daarom levert Van de Grift Fourage BV uitsluitend graszaadhooi dat vrij is van giftige endofyten en andere verontreinigingen

 

Tarwestro en gerstestro

Een belangrijk restproduct uit de graanteelt is stro. Van de Grift Fourage BV kan u tarwestro en gerstestro leveren. Tarwestro wordt voornamelijk gebruikt voor het opstrooien in de stallen van onder andere rundvee, geiten, eenden en vleeskuikens. Gerstestro kan hier ook voor worden gebruikt. Tevens zetten dierhouders gerstestro in als veevoer voor melk- en jongvee, zoals koeien, geiten en schapen om de structuur van het rantsoen te verbeteren.

 

Zaagsel voor rundvee

Zaagsel blijft achter na het zagen van bomen. Van de Grift Fourage BV gebruikt voornamelijk vers en ontsmet dennenzaagsel dat rechtstreeks van de zagerij komt. Voor rundvee is zaagsel een prettig product in de ligboxenstal. De koeien kunnen door het zaagsel op een droge en zachte ondergrond in hun boxen liggen. Wij bieden u de keuze uit leveringen los gestort en in balen.

 

'Bel Van de Grift Fourage BV voor een snelle levering

van hooi, stro en zaagsel van goede kwaliteit voor uw vee en paarden'

 

Contact Van de Grift Fourage BV
Voskuilersteeg 12
8094 PB Hattemerbroek
T 038 - 376 5428
E info@vandegriftfourage.nl
algemene voorwaarden | kwaliteit Ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>vandegriftfourage.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/home">Welkom</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage">Fourage</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voeraardappelen">Voeraardappelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-aardappelpersvezels">Aardappelpersvezels</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-appelpulp">Appelpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/bierbostel">Bierbostel</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-citruspulp">Citruspulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-graanbostel">Graanbostel</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-pompoenenpulp">Pompoenenpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-rodewortelrestant">Rode wortelrestant</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/snijmais">Snijmais</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voeruien-en-uienpulp">Voeruien en uienpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/witlofwortelen">Witlofwortelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voerwortelen">Voerwortelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/wortelpulp">Wortelpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/hooi,-stro-en-zaagsel"><b>Hooi, stro en zaagsel</b></a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/kwaliteit_1509">Kwaliteit</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/mest">Mest</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/transport">Transport</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/land--en-tuinbouw">Land- en tuinbouw</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/bouw">Bouw</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/levering-aan-de-bouw">Levering aan de bouw</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/afvoer-uit-de-bouw">Afvoer uit de bouw</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/historie">Historie</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/media">Media</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/nieuws">Leesvoer</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />