• Mest

  Voor het vervoer van vaste mest zijn onze containerwagens uitgerust met AGR/GPS-apparatuur. Uw bouwafval, bedrijfsafval en groene reststromen kunnen wij voor u afvoeren in containerbakken met en zonder deksel.

 • Kwaliteit

  Van de Grift Fourage BV hecht grote waarde aan kwaliteit in voedselveiligheid en stipte en nauwkeurige leveringen. Wij zijn GMP+FSA en Skal-gecertificeerd en zijn lid van HISFA.

 • Transport

  Het wagenpark van Van de Grift Fourage BV is modern en goed onderhouden. De meeste transportwagens beschikken over een geijkt weegsysteem. Dat werkt efficiënt en voordelig.

 • Fourage

  Betrouwbaar diervoeder is essentieel, zowel voor dier als mens. Van de Grift BV is daarom alert op de traceerbaarheid van producten en de gebruikte kwaliteitssystemen. Wij leveren snel en nauwkeurig.

 • slide0
 • slide1
 • slide2
 • slide3

Graanbostel

Bij de winning van bio-ethanol komt een mengsel van gistresten en gries vrij. Dit heet graanbostel en is door het hogere ruwcelstofgehalte zeer geschikt voor herkauwers. De graanbostel van Van de Grift Fourage BV heeft veel positieve producteigenschappen. Graanbostel is een goede bron van vitaminen en mineralen en beschikt over probiotische bestanddelen en enzymen. Het diervoeder heeft een aromatische geur, een hoog gehalte aan snel verteerbaar eiwit en heeft een licht verteerbaar ruw celstofgehalte. Leveringen door heel Nederland.

 

Bewaaradvies en gebruik

Graanbostel is stapelbaar. Van de Grift Fourage BV adviseert u het diervoeder op te slaan in een silo of afgedekt met folie en een zandlaag op een verharde ondergrond. U kunt de toplaag van graanbostel eventueel afdekken met zout. In de fabriek wordt graanbostel al enigszins aangezuurd om schimmel en broei tegen te gaan.

 

Voeren graanbostel

melkvee

vleesvee

jongvee

5-10 kg per dag

5-10 kg per dag

tot 5 kg per dag

 

Voordelen graanbostel

 • smakelijk, aromatisch en licht verteerbaar
 • eiwitrijk en laag P-gehalte, gunstig voor de BEX
 • hoogwaardige aminozuren
 • hoog drogestofgehalte, daardoor hogere voeropname
 • goede vervanger van krachtvoer
 • betere vruchtbaarheid
 • probiotische werking op immuunsysteem

 

Voederwaarde in gr/kg droge stof

Droge stof

VEM

VEVI

DVE

OEB

Ruwe as

Ruw eiwit

Ruw celstof

Suiker

Stikstof N

Fosfor P

Kalium K

Zetmeel

35%

925

988

110

22

25

220

148

34

0.3

4.4

1.5

54

 

 

'Graanbostel van Van de Grift Fourage BV heeft een probiotische werking,

is licht verteerbaar en zorgt voor een betere vruchtbaarheid'

 

Contact Van de Grift Fourage BV
Voskuilersteeg 12
8094 PB Hattemerbroek
T 038 - 376 5428
E info@vandegriftfourage.nl
algemene voorwaarden | kwaliteit Ontwerp: Mijnvormgever.nl
<h2>vandegriftfourage.nl sitemap:</h2> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/home">Welkom</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage">Fourage</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voeraardappelen">Voeraardappelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-aardappelpersvezels">Aardappelpersvezels</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-appelpulp">Appelpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/bierbostel">Bierbostel</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-citruspulp">Citruspulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-graanbostel"><b>Graanbostel</b></a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-pompoenenpulp">Pompoenenpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/fourage-rodewortelrestant">Rode wortelrestant</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/snijmais">Snijmais</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voeruien-en-uienpulp">Voeruien en uienpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/witlofwortelen">Witlofwortelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/voerwortelen">Voerwortelen</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/wortelpulp">Wortelpulp</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/hooi,-stro-en-zaagsel">Hooi, stro en zaagsel</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/kwaliteit_1509">Kwaliteit</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/mest">Mest</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/transport">Transport</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/land--en-tuinbouw">Land- en tuinbouw</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/bouw">Bouw</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/levering-aan-de-bouw">Levering aan de bouw</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/afvoer-uit-de-bouw">Afvoer uit de bouw</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/historie">Historie</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/media">Media</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/contactgegevens">Contactgegevens</a><br /> -<a href="http://www.vandegriftfourage.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/kwaliteit">Kwaliteit</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/nieuws">Leesvoer</a><br /> <a href="http://www.vandegriftfourage.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />